Κίνδυνοι από την αγορά φαρμάκων στο Διαδίκτυο – Nhs για αρχάριους

Κίνδυνοι από την αγορά φαρμάκων στο Διαδίκτυο – Nhs για αρχάριους

Σύμφωνα με τον Cuban, το διαδικτυακό φαρμακείο σχεδιάζει να αυξήσει τον αριθμό των γενόσημων που χρησιμοποιεί. «Σίγουρα θα τα προσθέσουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε», έγραψε στο Twitter. «Χτίζουμε ένα εργοστάσιο στο Ντάλας για να μπορούμε να κάνουμε και τα δικά μας ενέσιμα.».

Την περασμένη εβδομάδα, ο ιδιοκτήτης επιχείρησης τεχνολογίας, επενδυτής του Shark Container, καθώς και ο ιδιοκτήτης του Dallas Mavericks, Mark Cuban, μπήκαν στον προσιτό αγώνα φιλανθρωπίας της τάξης των δισεκατομμυριούχων, εισάγοντας μια διαδικτυακή αγορά υγειονομικής περίθαλψης που προσφέρει γενόσημα φάρμακα σε οικονομικό κόστος. Ωστόσο, το νέο του εγχείρημα δεν είναι φιλανθρωπικό. Το νέο ψηφιακό φαρμακείο που ονομάζεται Mark Cuban Expense And Also Drug Company (MCCPDC) εγγυάται ότι θα επισκεφθείτε τον ιστότοπο προσφέρει φάρμακα στην τιμή των φαρμάκων συν 15% προσαύξηση και χρέωση φαρμακολόγου $3 δολαρίων.

Κατά την κυκλοφορία, ο ιστότοπος πουλάει περισσότερα από 100 φάρμακα και, επίσης, ενώ το ασφαλιστήριο συμβόλαιο δεν είναι αποδεκτό από την εταιρεία, η τιμολόγηση για ορισμένα από αυτά τα φάρμακα είναι πολύ μικρότερη από αυτή που θα πλήρωναν οι άνθρωποι ακόμη και με ασφάλιση. "Είναι παράλογο ποια είναι τα ποσοστά για τα γενόσημα φάρμακα. Τέλος της ιστορίας", είπε ο Cuban στο Forbes χρησιμοποιώντας email.

"Ξεκινήσαμε το Mark Cuban Price Plus Medicine Business αφού κάθε Αμερικανός πρέπει να έχει πρόσβαση σε ασφαλή, οικονομικά οικονομικά φάρμακα. Εάν δεν έχετε ασφάλιση ή έχετε υψηλή στρατηγική έκπτωσης από την ασφάλιση, αναγνωρίζετε ότι ακόμη και τα πιο τυπικά φάρμακα μπορούν να σας βοηθήσουν Πολλοί άνθρωποι ξοδεύουν τρελά ποσά μετρητών κάθε μήνα μόνο και μόνο για να παραμείνουν υγιείς.

Κατά την κυκλοφορία, φάρμακα για προβλήματα που κυμαίνονται από τον καρκίνο έως την υψηλή χοληστερόλη, τον HIV, τον διαβήτη και άλλα είναι άμεσα διαθέσιμα προς πώληση, καθώς και η εταιρεία σκοπεύει να διευρύνει τις προσφορές τους. «Σίγουρα θα τα συμπεριλάβουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε», έγραψε στο Twitter ο Cuban σε κάποιον που ρώτησε σχετικά με ένα φάρμακο που δεν περιείχε αρχικά στην αγορά.

«Αν άλλοι ξεπεράσουν τις τιμές μας, το μνημονεύουμε», υποστήριξε ο Cuban στο Twitter. Αυτό το περιεχόμενο παράγεται και διατηρείται από τρίτο μέρος και εισάγεται επίσης σε αυτήν τη σελίδα για να βοηθήσει τους χρήστες να δώσουν τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους. Ίσως μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό και συγκρίσιμο περιεχόμενο ιστού στο πιάνο. io.

Ο ιδιοκτήτης της Mavericks, Mark Cuban, κυκλοφορεί με χαμηλό κόστος στο φαρμακείο του Διαδικτύου Ο ιδιοκτήτης του Dallas Mavericks, Mark Cuban, κυκλοφόρησε στο διαδικτυακό φαρμακείο για την πώληση συνταγογραφούμενων φαρμάκων φθηνά. – Μια τρέχουσα δημοσκόπηση της Gallup διαπίστωσε ότι 18 εκατομμύρια Αμερικανοί δεν μπόρεσαν να δαπανήσουν για ένα συνταγογραφούμενο φάρμακο ως αποτέλεσμα της αύξησης των τιμών, καθώς και ένας στους δέκα χρειάστηκε να παραλείψει δόσεις.

Χιλιάδες άνθρωποι έχουν πράγματι εγγραφεί αυτήν τη στιγμή επειδή ο ιστότοπος άνοιξε την Τετάρτη. Ονομάζεται Mark Cuban Price Plus Drug Firm. Μια επιχειρηματική δήλωση αναφέρει ότι ξεκινά με 100 φάρμακα που αγοράζει απευθείας από τους κατασκευαστές, αφαιρώντας τους μεσάζοντες και τα σημάδια. Αναφέρει, για παράδειγμα, το φάρμακο λευχαιμίας Imatinib πωλείται για 9600 $ το μήνα, η πιο προσιτή τιμή με ένα τυπικό κουπόνι είναι 120 $ το μήνα και επίσης για το φάρμακο Price Plus είναι 47 το μήνα.

40 το μήνα. Αναφέρει ότι το κόστος καθορίζεται από το ποσοστό του παραγωγού, συν ένα περιθώριο 15% και επίσης μια αμοιβή φαρμακολόγου $3 δολαρίων. Έξοδα Και επίσης μειώνει την ασφαλιστική κάλυψη, επομένως οι καταναλωτές θα πρέπει να πληρώσουν χρήματα σε μετρητά. Έχει συνεργαστεί με την εταιρεία ψηφιακής ιατρικής περίθαλψης Truebill, η οποία βοηθά με προσφορές και αποστολές. Η Expense Plus κατασκευάζει μια μονάδα παραγωγής στο Ντάλας.

10 απλές τεχνικές για το Rxsaver™ – Κουπόνια και τιμές συνταγών

παρέχει στο κοινό ένα μέσο για να λάβει την υγειονομική περίθαλψη που χρειάζεται σε πραγματικά προσιτό κόστος … και επίσης το μόνο που χρειάστηκε ήταν λίγο πολύ λιγότερη επιχειρηματική απληστία. Whodathunkit;! Ο ιδιοκτήτης/επιχειρηματίας του Mavs μόλις παρουσίασε ένα που φαίνεται πολύ εξαιρετικό για να είναι αληθινό — προσφέροντας περισσότερα από 100 κοινά γενόσημα φάρμακα …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »